Η μιάμιση συγγνώμη του Άδωνι

Newsroom

Δύο φορές ήρθε, εντός λίγων ημερών, σε δύσκολη θέση ο υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Την πρώτη όταν έσκασε η ιστορία με το Turkagean και τη δεύτερη μετά τη δημοσίευση του πορίσματος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για την Novartis με το οποίο η Δικαιοσύνη απεφάνθη τελεσίδικα ότι δεν υπάρχει σκευωρία κατά των δέκα πολιτικών – ανάμεσά τους και ο κ. Γεωργιάδης – για χρηματισμό.

«Λυπούμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη, ζητώ συγγνώμη από όσους στεναχώρησα για το ότι συνέβη αυτό το πράγμα, αλλά δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση, το έμαθα αφού είχε συμβεί» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με το Turkaegean.

Δεν πέρασαν λίγες μέρες και ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε σε νέα αναδίπλωση. Μιλώντας, αναφορικά με την υπόθεση Novartis στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο κ. Γεωργιάδης, παραδέχθηκε πως πλέον «αποσύρονται τα της σκευωρίας αφού πλέον η δικαιοσύνη απεφάνθη τελεσίδικα». Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε πως «για μένα έχει τελειώσει η υπόθεση, οι δημοσιογράφοι είναι αθώοι». Υπογράμμισε επίσης ότι «δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη», τονίζοντας εν συνεχεία: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

Αν και όπως είπε «δεν χρειάζεται να ζητήσει συγγνώμη», η τοποθέτησή του μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μισή συγγνώμη. Άρα καλά το λέμε. Σε λίγες μέρες μιάμιση συγγνώμη.

ΑΖΑ

ειδήσεις τώραNovartisΆδωνις Γεωργιάδης