Οικονόμου: «Δεν διαφοροποιείται ο Καραμανλής από τις θεμελιώδεις κυβερνητικές θέσεις»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Καμία διαφοροποίηση του Κώστα Καραμανλή δεν διαπιστώνει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου. «Δεν έχω αντιληφθεί διαφορετική προσέγγιση του πρώην πρωθυπουργού (Κώστα Καραμανλή) από την επίσημη γραμμή, με βάση τις θεμελιώδεις κυβερνητικές θέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη.

«Από εκεί και πέρα η ΝΔ έχει το προνόμιο εδώ και αρκετά χρόνια να έχει στην Κ.Ο. δύο πρώην πρωθυπουργούς. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό προνόμιο. Η προσωπικότητά τους, η συγκρότησή τους, η πείρα τους είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο όχι για μόνο για τη ΝΔ, αλλά για το ελληνικό Κοινοβούλιο συνολικά. Η παρουσία τους συμβάλλει καθοριστικά στην πρόοδο της χώρας», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου ο Κώστας Καραμανλής θα συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. «Είναι μια απόφαση που θα συζητηθεί μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν έρθει η ώρα. Για τη ΝΔ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η ενεργή συμμετοχή των πρώην πρωθυπουργών στην πολιτική ζωή της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης ΟικονόμουΚώστας Καραμανλήςπαρακολουθήσειςειδήσεις τώραΝέα Δημοκρατία