Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας θέλει να φανεί trendy, αλλά κινδυνεύει να γίνει cringy»

Newsroom

Στην γλώσσα των νέων θέλησε να μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση «European Youth Day» που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ.

Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και στη νέα καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ με τα σποτάκια «Χάου του», μίλησε για κάποιους που «αντί για λύσεις προτιμούν σποτάκια με “how to”, χωρίς όμως να έχουν το “know-how”. Και μάλιστα με πρωταγωνιστή έναν αρχηγό που θέλει να φανεί “trendy” αλλά κινδυνεύει να καταλήξει, όπως θα έλεγαν τα παιδιά μου, “cringy”».

Στο μήνυμα που έστειλε για στους νέους ενόψει εκλογών σημείωσε: Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε δράση, τις ενστάσεις σας σε διεκδικήσεις, την αγωνία σας σε αγώνα. Η χώρα μας έχει ανάγκη όσο ποτέ τη σταθερότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια. Είναι ουσιαστικά μια συνέχεια στην πρόοδο, που θα εξασφαλίσουν πρώτα και πρώτοι από κάθε άλλον οι νεότεροι πολίτες της.

Εσείς που χτίζετε στο παρόν το μέλλον. Και όπως είπα, αξίζετε μια ζωή καλύτερη από αυτήν των γονιών σας. Ξεκινήστε συνεπώς να γράφετε τη δική σας ιστορία πάνω στην επόμενη σελίδα της πατρίδας μας. Για μια αυτοδύναμη Ελλάδα που θα βαδίζει πάντα μπροστά και θα στοχεύει πάντα ψηλά. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία στο forum και καλή δύναμη στον αγώνα μας.

Κυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΑλέξης Τσίπραςεκλογέςεκλογές 2023