Ο Μητσοτάκης κάνει χιούμορ (ελπίζουμε) και λέει ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για τη λαγάνα και τα ντολμαδάκια

Αφροδίτη Γκόγκογλου

Με τη λαγάνα και τα σαρακοστιανά στα ύψη, τη φετινή Καθαρά Δευτέρα, αλλά και τον μέσο μισθό να φτάνει για μόλις 18 μέρες τον μήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να κάνει λίγο χιούμορ από αυτό το τύπου «ομπαμικό» (σ.σ. από τον Μπαράκ Ομπάμα, τον μοναδικό πολιτικό - superstar που μπορούσε να αυτοτρολάρεται στα social media χωρίς να φαίνεται γελοίος και οποιοσδήποτε άλλος καλό θα ήταν να μην το προσπαθεί καν) με ένα βιντεάκι που ανέβασε στο TikTok.

Όταν ο Μπους ο Πρεσβύτερος υποκλίθηκε στα διάσημα ντολμαδάκια

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως. Είναι γνωστή η αγάπη του πρωθυπουργού της χώρας με την καταπληκτική ποιότητα ζωής για τα ντολμαδάκια. Μεταξύ των πολύ δύσκολων ερωτήσεων που δέχεται στις συνεντεύξεις που παραχωρεί κατά καιρούς σε έντυπα και μεσημεριανές εκπομπές, συχνά αναφέρεται στο αγαπημένο του φαγητό, για το οποίο, μάλιστα ήταν γνωστή και η αείμνηστη μητέρα του, Μαρίκα, καθώς φρόντιζε να το σερβίρει και σε κάθε τραπέζωμα αρχηγού κράτους που έκανε ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, όταν και αυτός ήταν πρωθυπουργός. Οι φήμες της εποχής λένε, μάλιστα, ότι τα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη είχε λατρέψει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, όταν είχε φιλοξενηθεί από την οικογένεια Μητσοτάκη- τι πιο σύνηθες;

Στον τωρινό Μητσοτάκη πρωθυπουργό, τώρα, και την ανάρτησή του στο TikTok. Βρισκόμενος καθ’ οδόν ο πρωθυπουργός της χώρας ανέβασε ένα βίντεο μετά την πληροφορία που έλαβε, ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται λαγάνα με ντολμαδάκια. «Σάββατο πρωί, καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά. Αλλά βλέποντας τηλεόραση, είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!», λέει ο Μητσοτάκης στο βίντεο και ελπίζουμε ότι κάνει πλάκα, με δεδομένο ότι, ακόμα, δεν έχουν αρχίσει να καταβάλλονται τα χρήματα του Market Pass, οπότε τη λαγάνα της Καθαράς Δευτέρας θα την πληρώσουμε από την τσέπη μας.

Δείτε εδώ το βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ντολμαδάκιαΚυριάκος ΜητσοτάκηςTikTokειδήσεις τώραλαγάναπνευματικά δικαιώματα