Ψάχνοντας τον Γεραπετρίτη στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Εδώ ο Γεραπετρίτης, εκεί ο Γεραπετρίτης, που είναι ο Γεραπετρίτης;

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε επίσημα ότι σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου θα επισκέπτονταν μεταξύ άλλων συγκοινωνιακές υποδομές της Θεσσαλονίκης για επιτόπια επιθεώρηση.   

Μάταια, όμως, τον έψαχναν από το πρωί οι δημοσιογράφοι για να πληροφορηθούν τι και ποιους είδε προκειμένου και αυτοί να ενημερώσουν με την σειρά τους την κοινή  γνώμη.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον υπουργό να επισκέπτεται έναν από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς κόμβους της χώρας, τον σταθμό ΤΧ1 που ενώνει τις γραμμές Θεσσαλονίκη – ΑλεξανδρούποληΘεσσαλονίκη – Ειδομένη καθώς και τη γραμμή με κατεύθυνση την Αθήνα και την Φλώρινα διαψεύστηκαν.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ο κ. Γεραπετρίτης έφτασε στο Κτίριο Τηλεδιοίκησης στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις, όμως, απέτρεψαν την είσοδο στους δημοσιογράφους, κρατώντας τους σε απόσταση ασφαλείας από τον υπουργό. Στις 11:30 ο κ. Γεραπετρίτης αποχώρησε και πέταξε για Αθήνα χωρίς να ενημερωθεί κανείς για την επίσημη -κατά τα άλλα-επίσκεψή του στην πόλη.