Θα φέρει τον Γκουαϊδό στη Λέσβο ο Πιπίνης; Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει την απάντηση

Newsroom

Στη Λέσβο κατεβαίνει υποψήφιος, στις επερχόμενες εκλογές ο δημοσιογράφος και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Λατινικής Αμερικής, Ιάσων Πιπίνης.

Και αν, η αναγνώριση του Βενεζουελάνου πραξικοπηματία, Χουάν Γκουαϊδό δεν του έκατσε ακριβώς, ο Ιάσων Πιπίνης φυσικά δεν το βάζει κάτω, όπως είναι σαφές και από το  πρώτο του προεκλογικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα και το οποίο, μάλιστα, δημιουργήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του Ρένου Χαραλαμπίδη.

Ο πάλαι ποτέ δημοφιλής ηθοποιός και μετέπειτα παρουσιαστής (επί κυβέρνησης Σαμαρά) στην ΕΡΤ, στο παλιακό βίντεο του Ιάσωνα Πιπίνη, κυκλοφορεί, σαν άλλος Γκρούεζας, στην προκυμαία του νησιού, όπου ακούγονται πολίτες που τον προσφωνούν «κύριε κομματάρχα!». Ο παλαιού τύπου κομματάρχης, τάζει στους πολίτες του νησιού διαφόρων ειδών ακρότητες, όπως την ένωση, μέσω γέφυρας, της Καλλονής με τη Μυτιλήνη. Ο ιάσων Πιπίνης, όμως, εμφανίζεται από το πουθενά στο γραφείο του και τον προειδοποιεί ότι είναι αποφασισμένος, να «αφήσει πίσω τις νοοτροπίες του παρελθόντος». 

Ράντομ συνειρμός για τους λάτρεις του καλτ: Οι μεγαλύτεροι μπορεί να θυμούνται ένα παλιό επεισόδιο του «Ρετιρέ», στο οποίο η Κατερίνα (Γιουλάκη) αναλαμβάνει χρέη συμβούλου της υποψήφιας βουλευτή με το όνομα «Μπεχράκη – Λεχράκη» (sic), κατά το οποίο, όλοι την επισκέπτονται για να της ζητήσουν κάποιου είδους ρουσφέτι (μέχρι και ανάλυση ούρων). Κρίνοντας από την αισθητική του σποτ Πιπίνη, ενδέχεται να ανυπομονούμε για να ζήσουμε τις πιο cult εκλογές όλων των εποχών. 

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθήστε με δική σας ευθύνη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΡένος ΧαραλαμπίδηςΙάσων Πιπίνηςεκλογές 2023ΛέσβοςΧουάν Γκουαϊδόεκλογές