Εκλογές 2023: Τα δίπολα του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα - Μάχες στήθος με στήθος σε όλο το Λεκανοπέδιο

Newsroom

Το ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι δημοσκόποι το βρίσκουν στο 10%. Ωστόσο, υπάρχει ένα νέο στοιχείο που διαφοροποιεί αυτές τις εκλογές από αυτές του 2019. Τότε στις περιφέρειες της Αθήνας, όπου είναι οι πολλές ψήφοι και ο πολύς κόσμος, υπήρχε από ένας κυρίαρχος βουλευτής. Τώρα υπάρχουν ισχυρά δίπολα. Πλέον το ΠΑΣΟΚ είναι ένα άλλο κόμμα με πολιτικές απόψεις εντός του, που εκφράζονται από προβεβλημένα στελέχη.

Στην Α’ Αθήνας υπάρχει το δίπολο Κώστας Σκανδαλίδης - Παύλος Γερουλάνος που κονταροχτυπιούνται για την πρώτη και σίγουρα εκλόγιμη θέση.

Στον δυτικό τομέα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης και η Νάντια Γιαννακοπούλου παλεύουν για την πρώτη θέση, που επίσης οδηγεί στη Βουλή.

Στο βόρειο τομέα ο Ανδρέας Λοβέρδος παρότι προηγείται, νοιώθει πολύ κοντά του, τη Μιλένα Αποστολάκη. Και κει η έδρα ήταν μία το 2019, σίγουρη δηλ είναι η πρωτιά.

Στο νότιο τομέα παλεύουν για την πρωτιά ο Παύλος Χρηστίδης και ο Στέφανος Ξεκακαλάκης.

Πέρα από το ποσοστό, για το ΠΑΣΟΚ έχει σημασία και το ποιοι θα εκλεγούν από αυτά τα δίπολα. Άλλο κόμμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα με βουλευτές τους Σκανδαλίδη, Καχριμάκη και Μιλένα Αποστολάκη κι άλλο κόμμα με βουλευτές τους Γερουλάνο, Λοβέρδο και Νάντια Γιαννακοπούλου.

εκλογές 2023ειδήσεις τώρααποτελέσματα εκλογών 2023ΠΑΣΟΚεκλογέςΝίκος Ανδρουλάκης