Debate Εκλογές 2023: Ρώτησαν τον Βελόπουλο για το εμβόλιο και απάντησε με την «Παναγιά την Γκέισα»
NewsroomΚατά το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορονοϊό τάχθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Debate Εκλογές 2023: «Θα μου επιτρέψετε να έχω τις απόψεις μου για το σώμα μου»
«Θα μου επιτρέψετε να έχω τις απόψεις μου για το σώμα μου. Δε δέχομαι την υποχρεωτικότητα στο εμβόλιο, στο σώμα μου, είναι ό,τι χειρότερο για την Δημοκρατία. Όποιος ήθελε το έκανε, γιατί να έρχονται πρόστιμα σε συνταξιούχους;», είπε και αναφέρθηκε και στο δικαίωμα στην άμβλωση. «Εγώ εμπιστεύομαι την Ελληνίδα μάνα, να κάνει ό,τι θέλει αυτή, η Ελλάδα όμως πεθαίνει δημογραφικά», υποστήριξε.
Η στιγμή, όμως, που έκλεψε την παράσταση, ήταν κατά τον δεύτερο γύρο της ερώτησης, όταν παρουσίασε δύο εικόνες που ισχυρίστηκε ότι παρουσιάζονται στο βιβλίο της Γ΄δημοτικού και δείχνουν την Παναγία ως Ινδιάνα και Γκέισα, χαρακτηρίζοντάς τις «πρόστυχες». «Τις πολιτικές μου θέσεις τις υπαγορεύουν οι αξίες της χώρας μου όποιος ταυτίζεται μαζί μας έχει καλώς. Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με τα περίεργα κακέκτυπα που έρχονται από έξω», κατέληξε.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους