Eurovision 2023: Χαμός στο Twitter με τον Κοτζιά που σχολίασε το 4αρι στην Κύπρο - Τα σχόλια και οι απαντήσεις του στα «τρολ»

Newsroom

Έντονη συζήτηση και αντιδράσεις προκάλεσε το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision. Ένα σχόλιο ωστόσο ξεχώρισε για τους χρήστες του Twitter. Αυτό του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά που έδωσε πολιτική διάσταση στο ζήτημα.

«Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδια τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς και κάτω από την ανάρτηση έγινε χαμός με τα σχόλια, τα οποία στη συνέχεια απενεργοποίησε ο πρώην ΥΠΕΞ.

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Κοτζιάς απάντησε: «Κάνω ένα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας από την Κύπρο με αφορμή το "4" και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά εν συναίσθηση για την Κύπρο. Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιώνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός».

Έπειτα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έπιασε την κουβέντα στα σχόλια:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος Κοτζιάςειδήσεις τώραEurovisionΚύπροςeurovision 2023