Απολαυστικός Ζαχαράτος: Ο Μητσοτάκης «τα διαβάζει» σαν διαχειριστής πολυκατοικίας - Τι είπε για τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς

Newsroom

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τους πολιτικούς αρχηγούς και τα προεκλογικά τους σποτ ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός κωμικός με φόντο τις εκλογές 2023 σχολίασε το στιλ του κάθε πολιτικού αρχηγού.

Μείγμα Απόστολου Γκλέτσου, «Μαθιού» από τον «Σασμό» και Αστραπόγιαννου χαρακτήρισε  ο Τάκης Ζαχαράτος, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. «Ξεκινάει λες κι είναι ο Νότης Σφακιανάκης με εισαγωγή από μακριά και λες τώρα βγαίνει ο θεός. Και σκάει κοντινό, τύπου γκόμενος και διαθέσιμος», πρόσθεσε με χιούμορ.

Όσο για το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Τάκη Ζαχαράτο είναι... «Λάνθιμος, μικρού μήκους ταινία».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως είναι «καθισμένος στον καναπέ, με σούπερ make-up, και τα διαβάζει σαν... διαχειριστής πολυκατοικίας.

«Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συνδυάζει πολλούς ρόλους, θα ήθελα να πιω καφέ μαζί του», είπε ακόμη ο Τάκης Ζαχαράτος και στη συνέχεια «έπιασε στο στόμα του» τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει γραφείο τελετών, θα τον εμπιστευόμουν για την ύστατη ώρα!» είπε ο ηθοποιός, κάνοντας τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αλλά και τη Ματίνα Παγώνη να ξεσπάσουν σε γέλια!

Τάκης Ζαχαράτοςεκλογέςειδήσεις τώραπολιτικοί αρχηγοίεκλογές 2023Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023