Χρυσοχοΐδης, όπως Κλούνεϊ: Τον -τότε- υπουργό δημόσιας τάξης θα υποδυόταν ο σταρ του Χόλιγουντ σε ταινία για τη 17 Νοέμβρη

Newsroom

Μία ανάρτηση που θα συζητηθεί πολύ έκανε η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα. Σύμφωνα με την ίδια, το Χόλιγουντ, ετοίμαζε ταινία με θέμα τη δράση και την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και, μάλιστα, τον -τότε- υπουργό δημόσιας τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα υποδυόταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Όπως αναφέρει η Νίκη Τζαβέλα στην ανάρτησή της, έμαθε την πληροφορία από παλιό της φίλο, ο οποίος τυγχάνει παράγοντας του Χόλιγουντ.

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο . Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους . Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσoχοϊδη», έγραψε η κ. Τζαβέλλα, πηγαίνοντάς μας πίσω στο 2008, όταν δημοσιεύματα πράματι αναφέρονταν σε ταινία που ετοιμαζόταν στο Χόλιγουντ για την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση.

Και ο Νίκολας Κέιτζ συζητιόταν για τον ρόλο

Από τότε ακόμα, στα δημοσιεύματα, αναφέρονταν τα ονόματα των Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά και Νίκολας Κέϊτζ για τον ρόλο του τότε υπουργού δημόσιας τάξης. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία της ταινίας φημολογούνταν ότι θα αναλάμβανε ο Όλιβερ Στόουν. Τότε, το ενδιαφέρον για τη δημιουργία παραγωγής του Χόλιγουντ, είχε προκύψει μετά από άρθρο του Νικ Γκέιτζ ή Νίκου Γκατζογιάννη, του συγγραφέα της «Ελένης», το οποίο και είχε δημοσιευτεί στο Vanity Fair.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ΔημοκρατίαΛΑΟΣειδήσεις τώραΜιχάλης Χρυσοχοΐδης17 ΝοέμβρηευρωβουλευτήςΤζορτζ Κλούνεϊ