Πολιτικό Παρασκήνιο|15.08.2023 13:44
Ντραμς στο πανηγύρι της Δεσφίνας έπαιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Το βίντεο από την βραδιά
NewsroomΤο είπε και το έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έπαιξε ντραμς χθες το βράδυ (14/8) στο πανηγύρι στην Δεσφίνα, όπου τραγούδησε ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Φυσικά, αρκετοί χρήστες των social media δημοσίευσαν βίντεο από την βραδιά, όπου πραγματικά δεν έπεφτε καρφίτσα. Πέρα από το τραγούδι που έπαιξε, ο κ. Λοβέρδος παρέμεινε και στη συνέχεια, βγάζοντας βίντεο και διασκεδάζοντας με το υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα.
Διαβάστε ακόμη
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»