Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλά για το... drum show του στη Φωκίδα και τις προτάσεις να παίξει με Πανταζή και Μακρόπουλο

Newsroom

Για τον ρόλο του... ντράμερ που ανέλαβε το βράδυ της Δευτέρας σε πανηγύρι στη Φωκίδα, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος -την ώρα που το βίντεό του έχει γίνει viral.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» του OPEN, χαρακτήρισε την εμπειρία «αξέχαστη» και είπε: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ό,τι και αν λένε, το πανηγύρι το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, εξ ου και γίνονται τόσα πολλά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές παρέες είχαν πάει για εκείνον, όπως του είπαν, ενώ δεν είναι κάτι που κάνει επαγγελματικά.

«Δεν είναι κάτι που το κάνω επαγγελματικά αλλά μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του», ανέφερε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και για άλλες δύο προτάσεις που του έγιναν: «Όταν είπα στο ραδιόφωνο στον Γιώργο Κουβαρά ότι θα ήθελα να παίξω ντραμς, ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις μου έκανε τρεις προτάσεις. Η μία ήταν να παίξω με τον Λευτέρη Πανταζή, η άλλη με τον Νίκο Μακρόπουλο και η τρίτη με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Επειδή δεν μπορούσα να παίξω στις άλλες δύο, έπαιξα σε αυτό το πανηγύρι».

«Είχα πολύ μεγάλο άγχος. Είναι ένα όργανο διαμάντι, που θέλει πολλή προσπάθεια», κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι παίζει ντραμς εδώ και 13 μήνες.

πανηγύριαΑνδρέας Λοβέρδοςειδήσεις τώραΦωκίδαντράμερ