Δημοτικές εκλογές: Υποψήφιος στο Περιστέρι με τον Ανδρέα Παχατουρίδη ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής

Newsroom

Στη «μάχη» της τοπικής αυτοδιοίκησης μπαίνει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής. Ο πολιτικός συντάκτης στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν 8 Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά με το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο κ. Παχατουρίδης έκανε πρόταση στον κ. Γιακουμή να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ίδιο να την αποδέχεται με χαρά.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος αναφέρει για την υποψηφιότητά του:

  • «Με ρωτούν αρκετοί γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου. Η προσπάθεια μου εδράζεται σε ένα και μόνο : Να καταφέρω τα μέγιστα και να προσφέρω με τις όποιες γνώσεις μου, εμπειρία, δημιουργική διάθεση που διαθέτω ένα καλό αποτέλεσμα για τα θέματα που θέτουν οι συμπολίτες μου προς όφελος τους.
  • Η προσπάθεια που θα καταβάλω θα έχει αρχή,  μέση και τέλος και  φυσικά αξιολόγηση των πράξεων από τους ίδιους τους συμπολίτες στους οποίους θα λογοδοτώ όπως κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση του δημάρχου Α. Παχατουρίδη.
  • Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου για πρώτη φορά θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.  Έχω τη θέληση να προσφέρω στους συνδημότες μου με δύναμη και πίστη. Κάτι που θα το αντιληφθούν και οι  ίδιοι από την πρώτη στιγμή αν υποστηρίξουν την προσπάθειά μου και εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος.

Για αυτό και ζητώ τη στήριξη τους .

  • Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές συστρατευόμαστε όλοι μαζί οι  άνθρωποι με νέο αίμα, ιδέες και όρεξη για προσφορά δίπλα στον δήμαρχο που άλλαξε το Περιστέρι. Δίπλα στον καλύτερο -αποδεδειγμένα - δήμαρχο, Ανδρέας Παχατουρίδης
  • Σε αυτόν τον αγώνα καλώ όλους τους συμπολίτες μου , νέους και νέες, να συστρατευθούν κοντά μου  στηρίζοντας τις προσπάθειές μου ώστε με ενεργό δράση, κοινό βηματισμό , συμμετοχή και με διάθεση συνεργασίας, ενότητας  και σύμπνοιας να καταφέρουμε όλοι μαζί αυτό που θελουμε: Το Περιστέρι των υψηλών προσδοκιών να πρωταγωνιστήσει στη νέα πενταετία του μέλλοντος 2023-2028.
  • Η προσπάθεια μου δεν αποτελεί έναν απλό  ενθουσιασμό ούτε κάποιο  στόχο προσωπικής καταξίωσης,  αλλά μια συνολική ενέργεια που στόχο έχει η πόλη μας και η  γειτονιά μου η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΟΛΗ Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο σε μια πόλη που να μην της λείπει τίποτε απόλυτος, μια «έξυπνη» πόλη , μία πόλη ασφαλή , μια πόλη με υποδομές προς όφελος των πολιτών των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε την αρχή».

 

δημοσιογράφοςειδήσεις τώραΑνδρέας ΠαχατουρίδηςΔημοτικές εκλογές