Αποστολάκης για την εμφάνισή του στο σποτ του Κασσελάκη στη Μακρόνησο: «Κάναμε “καταδρομική επιχείρηση” με φουσκωτό»

Newsroom

Συζητήσεις προκάλεσε εντός του ΣΥΡΙΖΑ η συμμετοχή του Ευάγγελου Αποστολάκη στο βίντεο του υποψήφιου για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη από την επίσκεψη στη Μακρόνησο.

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, απάντησε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για ενωτική εμφάνιση σε «έναν ιστορικό χώρο». «Ζήτησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει ένα ρεπορτάζ στη Μακρόνησο. Ο καιρός είχε πολλά μποφόρ. Και έγινε η ανάλογη “καταδρομική επιχείρηση”. Πήγαμε με ένα φουσκωτό», υποστήριξε αρχικά ο κ. Αποστολάκης αναφορικά με τη διαδικασία γυρίσματος του βίντεο.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις μετά το σποτ Κασσελάκη αλλά και τη συμμετοχή του ίδιου σε αυτό ο κ. Αποστολάκης έκανε λόγο για «κουτσομπολιό χαμηλού επιπέδου». 

Ερωτηθείς για το αν στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο κ. Αποστολάκης ξεκαθάρισε ότι «κάθε υποψηφιότητα η οποία είναι φρέσκια και έχει νέες ιδέες είναι ευπρόσδεκτη» και συμπλήρωσε ότι «πιστεύω σε καθετί καινούργιο που δίνει ελπίδα και κεντρίζει το ενδιαφέρον και των νέων ανθρώπων». 

Επανέλαβε, πάντως, τη διαφωνία του με την πρόταση Κασσελάκη για κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας

Ευάγγελος ΑποστολάκηςΜακρόνησοςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα