Πολιτικό Παρασκήνιο|18.09.2023 00:56
Στο γραφείο του Κασσελάκη τους άνοιξε η όρεξη μετά το προβάδισμα της πρώτης Κυριακής: Παρέλαβε ο ίδιος τις πίτσες
NewsroomΣε μεγάλο νικητή του πρώτου γύρου για την ανάδειξη του νέου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρά την καθυστερημένη είσοδο του στην κούρσα κατάφερε να συγκεντρώσει το 45,47% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερη την Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%.
Στο γραφείο του στην οδό Στουρνάρη φαίνεται ότι η αγωνία τους άνοιξε την όρεξη και έτσι αποφάσισαν να παραγγείλουν. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε, έχοντας στο πλευρό του τον σύντροφο του Τάιλερ για να παραλάβει πίτσες.
Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν την αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησαν ένα πρώτο σχόλιο του για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να τοποθετηθεί έξω από την Κουμουνδούρου.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας