Ο Γεωργιάδης βρήκε βίντεο με παλιά ομιλία του Κασσελάκη: «Υποστηρίζει όσα ειρωνεύονταν οι Aριστεροί»
NewsroomΒίντεο από παλαιότερη ομιλία του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας με σκωπτικό τρόπο πως «όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος».
«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ έξυπνα δεν κάνει καμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος. Όμως πραγματικά τί να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το βίντεο; Ότι η οικονομία μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική;» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός στο tweet του για το βίντεο με την ομιλία του κ.Κασσελάκη.
Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργιάδη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ έξυπνα δεν κάνει καμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος. Όμως πραγματικά τί να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το βίντεο; Ότι το να φεύγουν τα παιδιά μας έξω είναι η λύση για την Ελλάδα; Ότι η νοοτροπία που θα πάρουν στις επιχειρήσεις έξω πρέπει να μεταφερθεί στην Ελλάδα; Ότι η οικονομία μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική; Ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους κλπ;Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος….».
- «Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν
- Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό
- Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες - Τι έδειξε η αυτοψία
- Πέθανε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο