Πολιτικό Παρασκήνιο|22.09.2023 18:27
Διευθυντής επικοινωνίας Κασσελάκη: Ίσως φέρνει και μεγαλύτερη ελπίδα από τον Τσίπρα ο Στεφανος
NewsroomΩς ελπίδα «ίσως και μεγαλύτερη» του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελακη ο Μάρκος Χατζησαββας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την εκπομπή Live News.
Ο κ. Χατζησάββας ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Παύλου Πολάκη μίλησε στον κ. Ευαγγελάτο ως ο διευθυντής επικοινωνίας του κ. Κασσελάκη και απάντησε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της μικρής εμπειρίας του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σας καλώ να θυμηθείτε τι έλεγαν όταν ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας σε αυτό το κόμμα. Κάτι για ελαφρότητες λέγανε, κάτι ότι δεν ξέρει. (…) Φέρνει την ίδια ελπίδα, ίσως και μεγαλύτερη», ειπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!