Πολιτικό Παρασκήνιο
|
24.09.2023 15:00
Ομοφοβική επίθεση της Ελένης Λουκά σε Κασσελάκη: «Στην κόλαση θα πας» - «Σέβομαι την άποψή σου» της απάντησε
NewsroomΤην ψυχραιμία του διατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δέχτηκε λεκτική ομοφοβική επίθεση από την Ελένη Λουκά, η οποία τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φαίνεται πως την ώρα που έφτανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο και χαιρετούσε κόσμο, η κυρία Λουκά του επιτέθηκε φραστικά, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια.
«Ντροπή σου, είσαι του σατανά, ανώμαλος, ομοφυλόφιλος, προσβάλεις τον άντρα, στην κόλαση θα πας», του φώναζε, μεταξύ άλλων χυδαίων.
Ο κ. Κασσελάκης προέτρεψε τον κόσμο να μην κάνει κάτι λέγοντας «δεν πειράζει, όλα ήρεμα», ενώ είπε στην κυρία Λουκά, «σέβομαι την άποψή σου», χωρίς να δώσει συνέχεια και απομακρύνθηκε.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο