Τετ α τετ Κασσελάκη - Καλπάκη και συγγνώμη για την «άκομψη» αποπομπή: Η αντίδραση του πρώην εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος του Παύλου Πολάκη στην επιτελική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να βρει τη «χρυσή» τομή για τα άτομα τα οποία θα βρίσκονται στον στενό του κύκλο. Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες πρωτοβουλίες για να αποφορτιστεί το κλίμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Κασσελάκης σε επικοινωνίες του και με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και με τον Στέλιο Καλπάκη επιχείρησες να διορθώσει τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αντικατάστασή τους. Ειδικότερα για τον κ. Καλπάκη υπήρξε συνάντηση, ενώ και οι δύο εξηγούν στους συνομιλητές τους ότι μπορεί η «συγγνώμη» να είναι ιδιωτική, ωστόσο οι αρνητικές εντυπώσεις ήταν δημόσιες και πως η πολιτική είναι πάντα δημόσια.

Ο Πολάκης και ο στενός κύκλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Πάντως ο ρόλος του κ. Πολάκη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς πρόκειται για έναν δυνατό γρίφο, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με το σκληρό ροκ στο οποίο επιδίδεται και η αποτελεσματική αντιπολίτευση αποτελούν τα ατού για να αναλάβει τη θέση που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα είναι στον συντονισμό των τομεαρχών, τη θέση δηλαδή που κατέχει ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, επιμένουν οι πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει ένα μούδιασμα για το ενδεχόμενο να εκπροσωπείται κατά μεγάλο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ από αυτό το ύφος της αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Ο γρίφος λοιπόν αναμένεται να λυθεί την επόμενη Πέμπτη που θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος όπου θα δοθούν απαντήσεις και για τους τομεάρχες και για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους όπου αναμένεται μία αλλαγή.

Παύλος Πολάκηςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης