O Mητσοτάκης κάνει το backstage του υπουργικού συμβουλίου και τρολάρει τον Άδωνι

Newsroom

Ένα ακόμη βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο οποίο έδειξε το... backstage μιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ενώ δεν έλειψε να τρολάρει μέχρι και τον Υπουργό του, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το βίντεο αρχίζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο με τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, και στη συνέχεια αναφέρεται σε «πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε» για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου».

Ο τρόπος που ξεκινά το βίντεο του ο πρωθυπουργός με πίσω του να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι τυχαίος καθώς ο δεύτερος συμμετείχε προ ημερών σε ένα βίντεο που έγινε viral καθώς χρήστες τρόλαραν τη στάση του που έμοιαζε...με κέρινο ομοίωμα.

Στο βίντεο πάντως στη συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει τις λεπτομέρειες κάθε υπουργικού «οι υπουργοί αφήνουν έξω από την αίθουσα τα κινητά τους. (…) Οι κάμερες μένουν για λίγο για την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, αλλά στη συνέχεια φεύγουν όλοι οι παριστάμενοι, εκτός βέβαια από τα μέλη του συμβουλίου. Ούτε καν ο Peanut», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Άδωνις ΓεωργιάδηςΥπουργικό ΣυμβούλιοΚυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώρα