Υπερκομματικό «πηγαδάκι» Κασσελάκη – Παππά – Δούκα στο κέντρο της Αθήνας

Newsroom

Εκτός προγράμματος συνάντηση είχε ο Στέφανος Κασσελάκης που, το βράδυ της Πέμπτης (02/11), συνέτρωγε με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μπροστά από το τραπέζι τους, πέρασε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος και έκατσε στην παρέα τους.

«Πηγαδάκι» σε πολύ καλό κλίμα 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτρωγε με τον αθλητή και παρ’ ολίγον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων σε ένα από τα μαγαζιά σε στοά της οδού Βουλής, όταν πέρασε από μπροστά τους ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων καθώς, το γραφείο του, βρίσκεται ακριβώς δίπλα, στην οδό Κολοκοτρώνη. Ο Χάρης Δούκας έκατσε μαζί τους και στήθηκε «πηγαδάκι» σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Νίκος Παππάς ήταν η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο, ωστόσο μετά την παραίτηση Τσίπρα οι δύο πλευρές δεν τα βρήκανε και, τελικά, η αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε ως επικεφαλής της δημοτικής της παράταξης τον Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ήρθε τρίτος. Στον δεύτερο γύρο, ο ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε τον Χάρη Δούκα.

Χάρης Δούκαςδήμος Αθηναίωνσυνάντησηειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΝίκος ΠαππάςΣτέφανος Κασσελάκης