Πολιτικό Παρασκήνιο|11.11.2023 20:22
Πέτρος Κόκκαλης για ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έφευγα από οπουδήποτε υπήρχε τέτοια έλλειψη σεβασμού»
NewsroomΜε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, άφησε αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη για την καθυστέρηση στην έναρξη των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής και μιλά για «έλλειψη σεβασμού».
«Αν έπρεπε να αλλάξει ένα πράγμα αυτό ήταν η ώρα ΣΥΡΙΖΑ. Δύο ώρες μετά την ανακοινώθησα ώρα έναρξης της Κεντρικής Επιτροπης έφυγα. Θα το έκανα οπουδήποτε υπήρχε τέτοια έλλειψη σεβασμού» σημειώνει ο ευρωβουλευτής του κόμματος με ανάρτηση του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Διαβάστε ακόμη
- Μαραζώνει το ΕΣΥ: Μαζικές αποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια - 20.000 κενά σε οργανικές θέσεις
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, ενέργεια και Στενά του Ορμούζ - Αύριο η συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών
- Πώς η παραίτηση Κεντ γίνεται τροχοπέδη για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
- Η ακρίβεια που μεταδίδεται παντού και στα πάντα, η δικαστική κίνηση που «ψήνει» ο Σαμαράς για τις υποκλοπές και η άγρια κόντρα μεταξύ Δούκα και Χριστοδουλάκη