ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τα βρίσκουν ούτε για ένα τηλεφώνημα

Newsroom

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι δυο πλευρές δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε αναφορικά με το αν έγινε προσπάθεια επικοινωνίας ανάμεσα σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν με μια διαρροή στο ieidiseis.gr η πλευρά του προέδρου υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης έκανε το πρωί του Σαββάτου απόπειρα να επικοινωνήσει με την κ. Αχτσιόγλου όμως η κλήση του δεν βρήκε ανταπόκριση.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης

Η Έφη Αχτσιόγλου διαψεύδει «κατηγορηματικά» τα δημοσιεύματα: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του "ieidiseis.gr", διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», αναφέρει σε δήλωση της.

«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Τι λένε κύκλοι του Κασσελάκη

Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη αναφέρουν πως «δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο»...

Προφανώς, η αναφορά σε αφόρτιστο τηλέφωνο αφορά τη δήλωση της κα Αχτσιόγλου για έλλειψη ενέργειας με την οποία αιτιολόγησε την απόφασης της να μην δεχθεί κάποιο ρόλο στην ΚΟ.

Το ύφος και οι «μπηχτές», σε συνδυασμό με τους βαρείς χαρακτηρισμούς στη χθεσινή ΚΕ κάνουν απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης.

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΈφη Αχτσιόγλου