Ο Κασσελάκης πήρε εκπομπή στο «Κόκκινο»: Η «Ώρα του Προέδρου» μια φορά την εβδομάδα
NewsroomΕκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» θα αποκτήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης καθώς, όπως ανακοίνωσε από τον αέρα του ραδιοσταθμού, σχεδιάζει μια φορά την εβδομάδα να καθιερώσει την «Ώρα του προέδρου».
Όπως αναφέρει η Αυγή: «Ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της αδιαμεσολάβητης σχέσης του με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνολικά τους πολίτες, σχεδιάζει μια φορά την εβδομάδα θα καθιερωθεί Στο Κόκκινο η εκπομπή, η ''Ώρα του προέδρου''.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην παρέμβασή του Στο Κόκκινο, θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απαντάει απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού».
Η ακριβής μέρα και ώρα της εκπομπής δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον σταθμό, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε και το νέο του πρόγραμμα.
Σημειώνεται πάντως ότι στα ελληνικά χρονικά, δύο ακόμα πολιτικοί αρχηγοί είχαν δική τους εκπομπή. Ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων και ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ.
- Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
- Γιατί οι αγρότες διαφωνούν να μεταφερθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ;
- Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.
- «Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου