Πολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο της ΝΔ

Newsroom

Έμμεση αναφορά στα όσα φέρεται να είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος στη συνεδρίαση των 6+6 περί βούρκου χθες έκανε ο Παύλος Πολάκης δίνοντας τη γραμμή με τα θέματα που θα πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό ΒΟΥΡΚΟ πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Και θα ασχοληθεί, όση προσπάθεια και αν κάνουν κάποιοι να τραυματίσουν την προοπτική της Κυβερνώσας Αριστεράς!» ανέφερε ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος την Κυριακή φέρεται να είχε αποκαλέσει βούρκο την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που ο ίδιος διέψευσε αργότερα μιλώντας για παραποίηση των λόγω του και διαρροές «. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα» έγραψε.

Η ανάρτηση Πολάκη

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ:

1) ο Μητσοτάκης χρεώνει το Ελληνικό δημόσιο 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας τις μετοχές του δημοσίου στις 4 συστημικές τράπεζες.
2) Ετοιμάζει σφαγή πολλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα απο το φορολογικό του Χατζηδάκη.
3) καταστρέφει μεγάλο τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής και στην ελαιοπαραγωγή και την κτηνοτροφία μέσα απο την οριζόντια μείωση των επιδοτήσεων έως και 40% (πχ Κρήτη)
4) Συνεχίζει το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων με τους κολλητούς και κουμπάρους που έχει τοποθετήσει σε δημόσιους οργανισμούς με τελευταίο παράδειγμα την μεταφορά των μολυσματικών αποβλήτων απο τα νοσοκομεία της Κρήτης όπου η μεταφορά απο τα Χανια στο Ηρακλειο είναι πιο φτηνή απο τη μεταφορά εντος της πόλης του Ηρακλειου!!
5) Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για μικρά χρέη απο τα κοράκια των funds συνεχίζονται και επιταχύνονται!
Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό ΒΟΥΡΚΟ πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ!
Και θα ασχοληθεί, όση προσπάθεια και αν κάνουν κάποιοι να τραυματίσουν την προοπτική της Κυβερνώσας Αριστερας!

 

Νέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκης