Έκλεψαν ρακοκάζανο και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα αξίας 6.000 ευρώ από το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη - Στα δικαστήρια οι διαρρήκτες

Newsroom

Στις δικαστικές αίθουσες οδηγήθηκε συμμορία διαρρηκτών, η οποία δραστηριοποιούταν στα Μέγαρα, με ένα από τα θύματα της, όπως αποκαλύπτεται, να είναι ο Γιάννης Δραγασάκης.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στην εξοχική κατοικία του Γιάννη Δραγασάκη στα Μέγαρα τον Απρίλιο του 2022 και απέσπασαν ένα χάλκινο καζάνι που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ρακής και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. 


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η συμμορία ενέργησε σε δύο φάσεις.  Μπήκαν στις εξοχικό, του άλλοτε αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι, αρχικά, για να δουν τα αντικείμενα αξία  που περιείχε ο χώρος και στη συνέχεια επέστρεψαν για να τα πάρουν.  

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Δραγασάκη, Ευγενία Ντούρου έλαβε ειδοποίηση στο κινητό της και ζήτησε από μία γειτόνισσα να ελέγξει τι συμβαίνει. Όταν έλαβε και δεύτερη ειδοποίησή ζήτησε από τον  επιστάτη να μεταβεί στο σπίτι, με τον τελευταίο να  διαπιστώνει ότι έλειπαν ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης.

Οι δράστες φέρεται να έχουν πουλήσει το καζάνι έναντι 213 ευρώ.

ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραδιαρρήκτηςΓιάννης Δραγασάκης