Πολιτικό Παρασκήνιο
|
28.12.2023 18:44
Κασσελάκης: Ευχήθηκε μαζί με τον Τάιλερ και τα ανίψια του «Καλή Χρονιά» με βίντεο από το Τέξας
NewsroomΕυχές για καλή χρονιά έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από το Χιούστον του Τέξας, όπου περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.
Ο ίδιος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», και ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική του γιορτή και υποσχέθηκε να είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
Δίπλα του ο σύντροφός του Τάιλερ Μπακμπέθ και τα δυο ανίψια του.
Η ανάρτηση
«Γεια σας από το Χιούστον του Τέξας. Είμαι εδώ με τα ανιψάκια μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας για την ονομαστική μου γιορτή. Δεν ξέρω τι έχω κάνει να δικαιούμαι τόσο αγάπη μέσα σε τρεις μήνες. Να είστε καλά και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνη σας. Καλή χρονιά».
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής