Κασσελάκης: Αυτό είναι το νέο σπίτι του στο Κολωνάκι - Κοστίζει 1,8 εκατ. ευρώ

Newsroom

Ποδαρικό στο νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος ξεναγήθηκε στο διαμέρισμα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιλογή του σπιτιού λόγω κίνησης

Ο ίδιος αρχικά εξήγησε την επιλογή τους για την τοποθεσία του σπιτιού λέγοντας ότι προτιμούσαν το Παγκράτι η το Μετς, αλλά δεν έβρισκαν σπίτι που να μην ήθελε τεράστια ανακαίνιση. «Δεν θέλαμε να ξοδέψουμε μήνες περιμένοντας, δεν θέλαμε σπίτι που να χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση» και πρόσθεσε «έχουμε ένα κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα, το να κάνεις μισή ώρα ή 35 λεπτά για 1-2 χλμ είναι απαράδεκτο, άρα δεν υπήρχε περίπτωση να ζούσαμε εκτός κέντρου εφόσον όλη μου η ζωή είναι Κουμμουνδούρου - Βουλή».

Διαφωνίες με τον Τάιλερ για τη διακόσμηση

Όσο για την επίπλωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας πλάκα είπε ότι θα βάλουν νέα επίπλωση, γιατί «τώρα που έχεις δοκιμάσει τα έπιπλα θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε επίπλωση».

Είπε ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό του για τη διακόσμηση και αναφερόμενος στο γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι του είπε: «Στον ιδιωτικό τομέα εγώ έχω πετύχει. Δεν πέρασα μερικά χρόνια με κονέ σε μια τράπεζα όπου έφερα ζημίες από τη δουλειά μου».

«Είμαστε εδώ για να μείνουμε»

Ερωτηθείς γιατί αγόρασε σπίτι και δεν νοίκιασε είπε: «Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε. Όπως κάθε Έλληνας θέλουμε να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα».

Εξήγησε ότι «η επιλογή αγοράς ή ενοικίου είναι μια χρηματοοικονομική επιλογή. Είμαστε εδώ για να μείνουμε για πάντα και πρέπει να έχουμε έναν χώρο να μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα. Για τα παιδιά είπε ότι πιστεύω ότι θα χωράει αλλά είναι πολλοί παράγοντες αλλά ποιος ξέρει τι έρχεται στη ζωή μας.

Κοστίζει 1,8 εκατ. ευρώ

Δεν γύρισα στην Ελλάδα επειδή μου έδωσε κάποια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία. Οι απόδημοι δεν θέλουν να έρθουν σε μια χώρα αναξιοκρατίας. Όταν δεν παίρνεις ούτε ένα ευρώ ούτε από το κόμμα σου ούτε από τους πολίτες τότε είναι λειτούργημα η πολιτική. Έχουμε πολλά ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν προβεβλημένα. Ο κόσμος εκεί έξω πονάει. Και μπορεί να έχω την τύχη να έχω ένα ακριβό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ».

ΚολωνάκιΝίκος ΕυαγγελάτοςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης