Κομπίνα με ένσημα σε βάρος του ΕΦΚΑ
NewsroomΜία κομπίνα made in Greece και μάλιστα με έδρα την ελληνική επαρχία, έχει στηθεί σε βάρος «των κορόιδων».
Όπου «κορόιδα», ο ΕΦΚΑ που χάνει έσοδα και οι υπόλοιπες εταιρείες με ομοειδές αντικείμενο, αφού βεβαίως καταστρατηγείται κάθε έννοια ανταγωνισμού (υγιούς βεβαίως, αλλιώς παύει να είναι ανταγωνισμός).
Τι συνέβη
Εταιρεία λοιπόν που νοικιάζει προσωπικό και επικεντρώνεται στο χώρο της εστίασης, ασφαλίζει το προσωπικό που νοικιάζει στους εργοδότες, για λίγες -ελάχιστες- ώρες την εβδομάδα, ενώ δουλεύουν κανονικό ωράριο!
Αν πάει έλεγχος, αλλάζουν ακαριαία από τα κεντρικά - που κατοικοεδρεύουν σε μικρή επαρχιακή πρωτεύουσα- τα ωράρια εργασίας. Το πουλάκι που κελάηδησε, μας είπε ότι για κάθε 10 εκατομμύρια ευρώ τζίρο (αμοιβές εργαζομένων) ο ΕΦΚΑ χάνει 4 εκατ. ευρώ περίπου από εισφοροδιαφυγή… Αρκετά νομίζω για να έχουν ένα πλούσιο γεύμα οι… «συνδαιτημόνες». Εταιρεία και λοιποί «βοηθοί».
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε… Αλλά αν συγκινηθεί αρμόδια αρχή, πολύ ευχαρίστως να τους πούμε πού να ψάξουν…
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη