Πολιτικό Παρασκήνιο
|
08.06.2024 15:00
Ευρωεκλογές 2024 - Μητσοτάκης: Δεν θα πω την πρόβλεψή μου για το αποτέλεσμα - «Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε» στον Ισθμό
NewsroomΣτο εστιατόριο «Νησιώτισσα» είχε την «παραδοσιακή» συνάντηση με δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χαλαρή ενδυμασία και έτοιμος για τη συναυλία των Coldplay σημείωσε αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση ότι έχει κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά δεν θα την πει δημοσίως.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ατύχημα στον Ισθμό της Κορίνθου που προκάλεσε στιγμές χάους και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς και σημείωσε πως «τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα του κράτους ήταν σημαντικά».
«Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες», επεσήμανε.
Διαβάστε ακόμη
- Εντολή να συλληφθεί ο Μαροκινός για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - Τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!