Κασσελάκης σε Στουρνάρα: Πρέπει να είμαι ο πρώτος πρώην τραπεζίτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συναντάτε
NewsroomΣε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Η συζήτηση, στο γραφείο του διοικητή της ΤτΕ, διήρκεσε πάνω από μια ώρα και ξεκίνησε με μια ερώτηση του κ. Κασσελάκη προς τον κ. Στουρνάρα: «Πρέπει να είμαι μόνος πρώην τραπεζίτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σας συναντά» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γιάννη Στουρνάρα να απαντά χαμογελώντας «ναι, γεγονός είναι αυτό, ειδικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σίγουρα».
Ο κ. Κασσελάκης δεν έκανε δηλώσεις βγαίνοντας από το γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ ομοίως και ο Γιάννης Στουρνάρας δεν τοποθετήθηκε για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κασσελάκης σε Στουρνάρα: «Πρέπει να είμαι ο πρώτος πρώην τραπεζίτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συναντάτε» from Orange Press Agency on Vimeo.
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας