Πολιτικό Παρασκήνιο
|
02.08.2024 06:47
Η δίαιτα του Ανδρουλάκη και το γαλακτομπούρεκο στην Πύλο
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣτη Μεσσηνία περιόδευσε την Πέμπτη (1/8) ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Πρώτος σταθμός του το φράγμα στα Φιλιατρά, που αν και κατασκευάστηκε δεν υδροδοτεί τα χωράφια και στη συνέχεια το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, όπου πριν τρία χρόνια ο Πρωθυπουργός είχε βάλει στοίχημα μια μπύρα με τους ψαράδες ότι θα κατασκευαστεί, αλλά εκκρεμεί έκτοτε.
Στην στάση που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Πύλο, ένα γαλακτομπούρεκο ήρθε ως κέρασμα στο τραπέζι. Στο βίντεο που ανάρτησαν οι συνεργάτες του... τρολάρουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αρχικά σπρώχνει ευγενικά το γλυκό γιατί… κάνει δίαιτα –όπως λέει στην ομήγυρη- αλλά λίγα λεπτά μετά τον συλλαμβάνει ο φακός να το... τιμάει στα κρυφά.
«Στη δίαιτα… το γαλακτομπούρεκο δεν μετράει»!
Διαβάστε ακόμη
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
- Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
- Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα