Πολιτικό Παρασκήνιο|17.12.2024 11:46
EΝΦΙΑ Τραπεζών, Έθνος και Μητσοτάκης
NewsroomΔικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates και αρθρογράφος μας, Θέμης Μπάκας, σχετικά με το μέτρο της κυβέρνησης για τον διπλασιασμό του ΕΝΦΙΑ στα κλειστά ακίνητα των τραπεζών.
Κι αυτό, καθώς ο ίδιος είχε προτείνει προ καιρού τη φορολόγηση των κλειστών ακινήτων των τραπεζών, επισημαίνοντας ότι αυτή μπορεί να επέλθει και με την αύξηση του ΕΝΦΙΑ που καταβάλλουν.
Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προτάσεις του Θέμη Μπάκα υιοθετούνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ εικάζουμε βάσιμα ότι δεν θα είναι και η τελευταία!
T.
Διαβάστε ακόμη
- «244 παιδιά στην τάξη, 2.100 στα χαρτιά»: Η μυστική παρακολούθηση που ξεσκέπασε το μεγάλο κόλπο στο ΚΔΑΠ Κομοτηνής
- Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
- «Με απήγαγε η μητέρα μου για 6 χρόνια»: Η καταναγκαστική εργασία, η αίρεση και η συγχώρεση
- Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη