Διαμαντοπούλου: Μόνο ο Γεωργιάδης καταχέριασε τη Λατινοπούλου για Σημίτη – Η αιχμή και η… διόρθωση
NewsroomΘέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τη δήλωση της επικεφαλής της Φωνής Λογικής για τον Κώστα Σημίτη, πήρε η Άννα Διαμαντοπούλου.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Twitter, η κυρία Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε χυδαίες τις αναφορές της κυρίας Λατινοπούλου, ωστόσο έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο μόνος που «την καταχέριασε ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης»: Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης καταχέριασε την Λατινοπούλου(αρχηγό κόμματος) για όσα χυδαία είπε για Κ. Σημίτη. Όλοι εμείς αφ/ υψηλού ..».
Φυσικά η ανάρτηση προκάλεσε συζητήσεις εντός του ΠΑΣΟΚ, και λίγη ώρα αργότερα, επανήλθε με διορθωμένη ανάρτηση: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταχέριασε την Λατινοπούλου (αρχηγό κόμματος) για όσα χυδαία είπε για Κ. Σημίτη. Η άποψη και σωστά είναι ότι δεν πρέπει να απαντάμε και να αναδεικνύουμε τέτοια πρόσωπα, αλλά φοβάμαι ότι τους αφήνουμε και αποθρασύνονται».
- Τέλος η «λευκή επιταγή»; Το φρένο του Ανώτατου Δικαστηρίου στον Τραμπ και η μάχη για την εξουσία των δασμών
- Τραγικές εικόνες μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας στη Λήμνο: Έπεσαν γέφυρες, οικισμοί έμειναν χωρίς νερό
- Από το λούτρινο στην πραγματική οικογένεια: Η συγκινητική «ενηλικίωση» του Παντς, του μακάκου που λατρέψαμε όλοι
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 68-79: Κυπελλούχοι για δεύτερη σερί χρονιά οι «πράσινοι»