Και τώρα: Οι... εφημερεύουσες ταβέρνες
NewsroomΤώρα αρχίζουν τα δύσκολα με την κάρτα εργασίας σε πολλούς κλάδους, αλλά κυρίως στον τουρισμό και την εστίαση. Οι αντιδράσεις στους κλάδους είναι εκφρασμένες εδώ και καιρό, αλλά η ώρα της εφαρμογής τους, δημιουργεί τσουνάμι, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κουμπώσει» όλο αυτό με τις ιδιαιτερότητες που έχει η απασχόληση κυρίως στην εστίαση.
Ο επαγγελματικός αυτός κλάδος, έχει τελείως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως η εποχικότητα, η ελαστικότητα ωραρίων κλπ.
Έτσι λοιπόν, χθές στην εκδήλωση του ΙΤΕΠ και με δεδομένη την οργή των επαγγελματιών, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να κλείνουν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα καταστήματα εστίασης μια φορά την εβδομάδα σαν διαμαρτυρία, αλλά και σαν ένδειξη του δυσεφάρμοστου μέτρου της κάρτας εργασίας. Φανταστείτε τώρα αυτό που φαντάζομαι: Ταβέρνα εφημερίας!
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα