Πολιτικό Παρασκήνιο|27.03.2025 13:26
Τα αλογάκια στη γραβάτα του Βορίδη
NewsroomΕυτυχής και απελευθερωμένος μοιάζει ο Μάκης Βορίδης τις τελευταίες ημέρες, μου έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει από τα «μέσα» το τι τρέχει στην κυβέρνηση. Για να κάνει εμφανή την ικανοποίησή του, εμφανίστηκε στο υπουργικό φορώντας γραβάτα διακοσμημένη με μικρούς Δούρειους Ίππους. Το μήνυμα σαφές: Σύγχρονος Δούρειος Ίππος οι μετανάστες για τον Μάκη Βορίδη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βέβαια δεν κρατά αποστάσεις από τέτοιους είδους ρητορική: Επισκέφθηκε το υπουργείο Μετανάστευσης, επαναλαμβάνοντας την σκληρή «γραμμή» για το μεταναστευτικό. Και κατόπιν έδωσε στον Βορίδη αναβαθμισμένο και συντονιστικό ρόλο στην νόμιμη μετανάστευση.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο