Το ραντεβού Άδωνι με την Ομάδα Αλήθειας
NewsroomΤα χαμόγελα στην φωτογραφία μετά τη συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τους διαχειριστές της Ομάδας Αλήθειας δεν είναι τυχαία.
Μαθαίνω πως ο υπουργός υγείας θέλησε να δει τους Μπένο και Δογάνη, ώστε να εξασφαλίσει πως εάν ποτέ υπάρξουν δύσκολες στιγμές, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ δεν θα τον αφήσει «ξεκρέμαστο». Εξ ου και η έγνοια του Γεωργιάδη να επιτεθεί στην Έλενα Ακρίτα και να την απειλήσει με αγωγές επειδή σε ανάρτησή της έγραψε για «εικόνα διαφθοράς, διαπλοκής, κρατικού αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας».
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως δείχνει να θέλει να παίξει μπάλα στο συγκεκριμένο ζήτημα, γι αυτό και ο Σωκράτης Φάμελλος στήριξε την βουλεύτριά του λέγοντας πως η Ομάδα Αλήθειας είναι «παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη».
- Η παραίτηση Σέρμπου από το Μαξίμου – Τι προηγήθηκε και γιατί η συγκυρία έχει πολιτικό βάρος
- Νέο κύμα ζέστης: Πάνω από 40°C και καύσωνας μέχρι τον Σεπτέμβριο
- Σκληρές εικόνες: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχηγού της «καυκάσιας μαφίας» στο Ισραήλ
- Νεοσύλλεκτος... Μπαλούρδος: Όχι και τόσο καλός Ρώσος στρατιώτης παραλίγο να ανατιναχθεί μόνος του