Πολιτικό Παρασκήνιο|08.06.2025 22:50
Πρώην υφυπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ με τον Φουρνιέ… Καραϊσκάκη στη μπλούζα!
NewsroomΤο κλίμα ήταν τεταμένο όλη την εβδομάδα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει των τελικών στην Greek Basket League και πιο συγκεκριμένα μετά το Game 2 της σειράς.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, περί εθνικών θεμάτων προς τους οπαδούς των Πειραιωτών, πυροδότησαν ακόμη περισσότερο το κλίμα και έτσι πολλοί ήταν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» που στο αποψινό (8/6) ματς τίτλου θέλησαν να πάνε με ελληνικές σημαίες και άλλες... επαναστατικές μορφές σε μπλούζες τους.
Μεταξύ αυτών και πρώην υφυπουργός Υποδομών, επί ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Καμμένος, που φορούσε μπλούζα με τον Φουρνιέ σε ρόλο... Γεώργιου Καραϊσκάκη!
Η μπλούζα που φορούσε ο Δημήτρης Καμμένος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Διαβάστε ακόμη
- Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
- «Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
- Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα