Το διήμερο Μητσοτάκη - Δένδια

Newsroom

Ενημερωθήκατε τις προάλλες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στις 29 Οκτωβρίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα εγκαίνια της νέας πρόσοψης του κτιρίου του.

Όπως γράφει η στήλη X-RAY του ethnos.gr, στόχος του πρωθυπουργού, από τη μία να «επιβάλει» την εικόνα πως είναι προϊστάμενος του Νίκου Δένδια και από την άλλη να μην αφήσει χώρο σε κανέναν πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ να παίξει παραταξιακά παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον υπουργό Άμυνας. Άκουσα βέβαια να κυκλοφορεί η φήμη πως ο Μητσοτάκης έχει δεύτερες σκέψεις και μπορεί να μην πάει τελικά στην εκδήλωση.

Το πράγμα μαθαίνω δεν έχει λήξει οριστικά, αλλά πιστεύω πως τελικά θα βρεθεί στη Μεσογείων και πως ο Δένδιας θα βαρεθεί να τον βλέπει μπροστά του. Σας θυμίζω πως και οι δύο θα παραστούν στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα παρασκήνια στο x-ray

παρέλασηΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝίκος ΔένδιαςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα