Το μυστήριο γύρω από τη Σεμερτζίδου: Την διέγραψε η ΝΔ ή παραιτήθηκε;
NewsroomΟ εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, διάβασε, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με την οποία, η μάρτυρας Πόπη Σεμερτζίδου, έχει διαγραφεί από το κόμμα από τις 5 Αυγούστου.
Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, επικαλέστηκε ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλεξάνδρας Σδούκου, σύμφωνα με την οποία, από τις 5 Αυγούστου και με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Κώστα Σκρέκα, «έχει ανασταλεί η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας στην κ. Καλλιόπη Σεμερτζίδου».
Η Μιλένα Αποστολάκη σχολίασε ότι η αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Καλλιόπης Σεμερτζίδου δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ. «Αψευδής μάρτυρας αυτών, είναι ότι η ίδια επιβεβαίωσε, πρώτον ότι δεν της ζητήθηκε ουδέποτε η παραίτηση της από τη θέση της συντονίστριας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Κοινοτικών Επιδοτήσεων στη Γραμματεία Αγροτικού της ΝΔ, και δεύτερον, ότι η ίδια δήλωσε ότι, βεβαίως παραμένει μέλος και στέλεχος της ΝΔ. Κατά συνέπεια, είναι αδιανόητο να έρχονται εδώ και να λέγονται ψεύδη.
Η ανακοίνωση της κ. Σδούκου έχει την αξία της εφεξής, ωστόσο, η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Άλλωστε η κ. Σεμερτζίδου είναι εδώ να επιβεβαιώσει "του λόγου ημών το αληθές"», είπε η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ.
Α.Γ.
- Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
- Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
- Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
- Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη