Πολιτικό Παρασκήνιο|22.04.2026 09:43
Ο Ανδριανός δίνει... μαθήματα Ιστορίας: Η τοξικότητα οδήγησε στη Χούντα
NewsroomΜια... νέα ερμηνεία στην Ιστορία έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Ανδριανός, αποδίδοντας τη Χούντα στην τοξικότητα.
Χθες, στην επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 1967, ο Γιάννης Ανδριανός «έδειξε» την τοξικότητα ως υπεύθυνη για την επικράτηση της Χούντας, μιλώντας στο Action24.
«Σήμερα λοιπόν είναι και η ημέρα πραγματικά δημοκρατίας, γιατί πρέπει να θυμόμαστε την τοξικότητα του παρελθόντος», δήλωσε, με την Τόνια Αντωνίου του ΠΑΣΟΚ να του απαντά πως «δεν ήταν τοξικότητα, ήταν δικτατορία, ήταν χούντα».
Τότε, ο υφυπουργός πεπεισμένος για τη... θεωρία του, της είπε πως «η τοξικότητα οδήγησε στη Χούντα».
Το... μάθημα Ιστορίας
Διαβάστε ακόμη
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της