Πολιτικό Παρασκήνιο|22.04.2026 09:43
Ο Ανδριανός δίνει... μαθήματα Ιστορίας: Η τοξικότητα οδήγησε στη Χούντα
NewsroomΜια... νέα ερμηνεία στην Ιστορία έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Ανδριανός, αποδίδοντας τη Χούντα στην τοξικότητα.
Χθες, στην επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 1967, ο Γιάννης Ανδριανός «έδειξε» την τοξικότητα ως υπεύθυνη για την επικράτηση της Χούντας, μιλώντας στο Action24.
«Σήμερα λοιπόν είναι και η ημέρα πραγματικά δημοκρατίας, γιατί πρέπει να θυμόμαστε την τοξικότητα του παρελθόντος», δήλωσε, με την Τόνια Αντωνίου του ΠΑΣΟΚ να του απαντά πως «δεν ήταν τοξικότητα, ήταν δικτατορία, ήταν χούντα».
Τότε, ο υφυπουργός πεπεισμένος για τη... θεωρία του, της είπε πως «η τοξικότητα οδήγησε στη Χούντα».
Το... μάθημα Ιστορίας
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς