Πρωτάθλημα Αργεντινής: Σούπερ αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Newsroom

Η δράση συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής - Liga Profesional - με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει την Παρασκευή 10 Μαρτίου με την αναμέτρηση Μπαράκας Σεντράλ - Ιντεπεντιέντε στις 22.00. Ακολουθούν στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/3) τα ματς Αρχεντίνος Τζούνιορς - Άρσεναλ Σαραντί και Ινστιτούτο Κόρδομπα - Ατλέτικο Τουκουμάν.

Το βράδυ του Σαββάτου ξεχωρίζει το παιχνίδι της Σαν Λορέντσο με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα που θα μεταδοθεί απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN, μέσω και του ethnos.gr, στις 22.00.

Ακολουθούν τα ξημερώματα της Κυριακής (12/3) τα ματς Ντεφένσα Χουστίσια - Ταγιέρες (00.15), Σεντράλ Κόρδομπα - Τίγκρε (02.30), Μπελγράνο - Λανούς (02.30). Το βράδυ της Κυριακής παίζουν στις 22.00 η Ρασίνγκ Κλουμπ με τη Σαρμιέντο.

Έπονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής τα ματς Εστουδιάντες - Ουρακάν (00.15) και Ρίβερ Πλέιτ - Γοδόι Κρουζ (00.15), ένα ματς που θα μεταδοθεί απ' την υβριδική του OPEN. Στις 02.30 η Μπάνφιλντ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς με μετάδοση απ' την υβριδική του OPEN και η Ροζάριο Σεντράλ την Ουνιόν Σάντα Φε.

Η αυλαία πέφτει τα ξημερώματα της Τρίτης (14/3) με δύο ματς στις 02.00: Κολόν Σάντα Φε - Νιούελς Ολντ Μπόις επίσης με μετάδοση απ΄την υβριδικη του OPEN και Βελέζ Σάρσφιλντ - Πλατένσε.

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής