Πρωτάθλημα Αργεντινής: Θρίαμβος της Σαν Λορέντσο που έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή - Highlights

Newsroom

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Σαν Λορέντσο επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional έπειτα από επτά αγωνιστικές. Οι Άγιοι κυριάρχησαν στο γήπεδο επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 σε ένα παιχνίδι που μετέδωσε η υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Η Σαν Λορέντσο που παρέμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μόλις στο 16' λόγω αποβολής του Ενρίκε με απευθείας κόκκινη. Όλα έγιναν ευκολότερα στη συνέχεια, ιδίως μετά το 1-0 του Βομπεργκάρ στο 39'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαν Λορέντσο σκόραρε δύο φορές με τον Μπαρέιρο (58', 78') κι άλλη μία με τον Ερνάντες στο 81' για το τελικό 4-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (12/3) η Ντεφένσα Χουστίσια έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Ταγέρες.  Ο Γκαρό άνοιξε το σκορ στο 4' για τους φιλοξενούμενους και ο Φερνάντες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+7') με πέναλτι.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Σεντράλ Κόρδομπα με 2-0 επί της Τίγκρε με γκολ του Μασιέλ στο 63' και του Σοράιρ στο 78'.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι της Μπελγράνο με τη Λανούς.

Το βράδυ της Κυριακής παίζουν στις 22.00 η Ρασίνγκ Κλουμπ με τη Σαρμιέντο. Έπονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής τα ματς Εστουδιάντες - Ουρακάν (00.15) και Ρίβερ Πλέιτ - Γοδόι Κρουζ (00.15), ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά απ' την υβριδική του OPEN. Στις 02.30 η Μπάνφιλντ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς με μετάδοση απ' την υβριδική του OPEN και η Ροζάριο Σεντράλ την Ουνιόν Σάντα Φε.

Η αυλαία πέφτει τα ξημερώματα της Τρίτης (14/3) με δύο ματς στις 02.00: Κολόν Σάντα Φε - Νιούελς Ολντ Μπόις επίσης με μετάδοση απ΄την υβριδικη του OPEN και Βελέζ Σάρσφιλντ - Πλατένσε.

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής