Πρωτάθλημα Αργεντινής - Η καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής

Newsroom

Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional ολοκληρώθηκε και δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα γήπεδα όλης της χώρας. Πάμε να δούμε την καλύτερη ενδεκάδα όπως προέκυψε απ' τα συναρπαστικά ματς που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και μεταδόθηκαν απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN αλλά και μέσω του ethnos.gr.

Στο τέρμα κορυφαίος όλων ήταν ο Γκουίντο Ερέρα της Τάγιερες που ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στην ισοπαλία στην έδρα της Ντεφένσα Χουστίσια. Στην άμυνα επιλέχθηκαν ο Εμάνουελ Κορονέλ της Μπάνφιλντ, ο Κρίστιαν Λέμα της Λανούς, ο Φάμπιο Περέιρα της Κόρδομπα και ο Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ.

Στα χαφ ξεχώρισαν ο Ματίας Ρόχας της Ρασίνγκ Κλουμπ, ο Σαντιάγο Ασκασίμπαρ της Εστουδιάντες και ο Μάλκομ Μπράιντα της Σαν Λορέντσο. Τέλος στην επίθεση είχαν εξαιρετική απόδοση και πήραν θέση στους καλύτερους έντεκα ο Λούκας Μπελτράν της Ρίβερ Πλέιτ και ο Άνταμ Μπαρέιρο με τον Αντρές Βόμβεργκαρ, αμφότεροι της Σαν Λορέντσο μετά την επιβλητική νίκη επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα με 4-0. Γι' αυτό άλλωστε αναδείχθηκε κόουτς της αγωνιστικής ο Ρουμπέν Ντάριο Ινσούα, προπονητής της Σαν Λορέντσο.

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής