Πρωτάθλημα Αργεντινής: Η Νιούελς έκανε «δώρο» την κορυφή στη Ρίβερ Πλέιτ αφήνοντας δεύτερη τη Σαν Λορέντσο

Newsroom

Η Νιούελς Ολντ Μπόις πέτυχε σπουδαία νίκη εντός έδρας και έριξε απ' την κορυφή του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional τη Σαν Λορέντσο σε ένα ματς που μεταδόθηκε απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Η ομάδα του άλλοτε διεθνή Αργεντινού αμυντικού Γκάμπριελ Χάιντσε επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρεκάλδε στο 77' κάνοντας το καλύτερο δώρο στη Ρίβερ Πλέιτ που πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε άλλο ματς για την 8η αγωνιστική που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/3), η Ροζάριο Σεντράλ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στην έδρα της Ουρακάν που αγνοεί το τρίποντο της τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η Ροζάριο επικράτησε 0-2 με δύο γκολ πριν από τη συμπλήρωση του ημίωρου με τον Μαλκόρα στο 5' και τον Βελίς στο 29'.

Την ίδια ώρα η Λανούς κόλλησε στην ισοπαλία (0-0) με την Αρχεντίνος Τζούνιορς κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Σαν Λορέντσο στη δεύτερη θέση.

H αυλαία της 8ης αγωνιστικής πέφτει τα ξημερώματα (02.00) με την αναμέτρηση της Βελές Σάρσφιλντ με την Σεντράλ Κόρδομπα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαν Λορέντζοπρωτάθλημα Αργεντινής