Πρωτάθλημα Αργεντινής: Γκολ, θέαμα και αμέτρητες κόκκινες! Επιστροφή στις νίκες για τη Σαν Λορέντσο

Newsroom

Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional συνεχίστηκε με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, ωραία γκολ, μεγάλες νίκες αλλά και... λατινοαμερικάνικα μαρκαρίσματα που είχαν ως αποτέλεσμα έξι κόκκινες κάρτες σε πέντε ματς! Ξεχώρισε η νίκη της Σαν Λορέντσο που πλησίασε στον έναν βαθμό την προπορευόμενη Ρίβερ Πλέιτ που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Σαρμιέντο - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-0

Μια πολύτιμη νίκη πέτυχε η Σαρμιέντο επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50' με ωραίο γκολ του Μονάκο, ενώ στο 90+1' ο Μελάνο με μια καταπληκτική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Χιμνάσια - Ρασίνγκ Κλουμπ 3-1

Έπειτα από τρεις σερί νίκες η Ρασίνγκ Κλουμπ ηττήθηκε κι έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα που έχσει στον πάγκο της τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού Σεμπαστιάν Ρομέρο, ήταν εξαιρετική κι έφτασε στη νίκη με 3-1 χάρη στα γκολ του Ταραγόνα στο 8', του Μοράλες στο 55' και του Σολδάνο στο 90+9', ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 67' με τον Γκόμες. Απ' το 45+3' η Ρασίνγκ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρόχας.

Ουνιόν Σάντα Φε - Μπελγράνο 0-3

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ουνιόν Σάντα Φε που έχασε με 0-3 στην έδρα της απ' την Μπελγράνο. Η αποβολή του Γκορντίγιο στο 31' για τρομερή... σκαριά στο καλάμι αντιπάλου άλλαξε από νωρίς τις ισορροπίες στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ζαπέγι στο 40' και τον Γκαρσία στο 45+4'. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90+3' με πέναλτι του Βεχέτι.

Ατλέτικο Τουκουμάν - Σαν Λορέντσο 1-3

Έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που είχε τρεις απευθείας κόκκινες κάρτες η Σαν Λορέντσο επικράτησε 3-1 στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν και επέστρεψε σε τροχιά τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με ωραία γκολ του Λεγκισαμόν στο 7' και του Μπάριος στο 19', ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν (1-2) στο 25' με τον Ρομέρο. Η Ατλέτικο τελείωσε το ημίχρονο με εννέα παίκτες καθώς στο 43' ο Μαέστρο και στο 44' ο Ακόστα αποβλήθηκαν. Με δέκα έμεινε και η Σαν Λορέντσο στο 53' λόγω αποβολής του Ερνάντες. Στο 58' ο Λεγκισαμόν διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ντεφένσα Χουστίσια - Σεντράλ Κόρδομπα 1-2

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Ντεφένσα Χουστίσια συνεχίστηκε με την πέμπτη σερί γκέλα της στο πρωτάθλημα. Η Σεντράλ Κόρδομπα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Μασιέλ στο 3' και του Μπενίτες στο 85', ενώ οι γηπεδούχοι που είχαν μειώσει στο 76' με τον Φερνάντες. Η Ντεφένσα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκουτιέρες στο 83'.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώραΑργεντινήΣαν Λορέντζο