Πρωτάθλημα Αργεντινής: Τα καλύτερα γκολ, ο MVP και η κορυφαία ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής

Newsroom

Ο Ιβάν Λεγκισαμόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Ο Παραγουανός άσος της Σαν Λορέντσο σκόραρε στη νίκη επί της Ατλέτικο Τουκουμάν με 0-3 και ξεχώρισε στο ματς για την ταχύτητα και το εν γένει παιχνίδι του.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής επελέγησαν ο Μάρκος Λεντέσμα της Σεντράλ Κόρδομπα στο τέρμα και οι Νικολάς Μορχαντίνι (Πλατένσε), Λεάντρο Γκονσάλες Πιρές (Ρίβερ), Λεονάρντο Μοράλες (Χιμνάσια), Γκάμπριελ Ντίας (Σαρμιέντο) στην άμυνα.

Στα χαφ ξεχώρισαν οι Ναουέλ Μπάριος (Σαν Λορέντσο), Ροντρίγκο Γκάρο (Τάγιερες), Ραμόν Σόσα (Τάγιερες) και στην επίθεση φυσικά ο Λεγκισαμόν (Σαν Λορέντσο), ο Λούκας Γιάνσον (Βελέζ) και ο Σάλομον Ρονδόν (Ρίβερ). Κόουτς της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Μάρτιν Ντεμιτσέλις μετά την επικράτηση της Ρίβερ επί της Ουρακάν.

Όσο για τα τρία καλύτερα γκολ της αγωνιστικής, τα πέτυχαν ο Ματίας Γκαρσία της Μπελγράνο με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Λεγκισαμόν με καταπληκτική ατομική ενέργεια και ο Μαρσέλο Μπενίτες με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ.