Πρωτάθλημα Αργεντινής: Πεντάστερη Αρχεντίνος Τζούνιορς, νίκες για Μπαράκας, Ντεφένσα και Ινστιτούτο - Highlights

Newsroom

Δίχως σταματημό συνεχίζεται το πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Αμέσως μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής, οι ομάδες ρίχθηκαν στη μάχη για την 11η αγωνιστική που γίνεται εμβόλιμα. Ήδη το πρόγραμμα άρχισε με πέντε αναμετρήσεις και συνεχίζεται το βράδυ της Τετάρτης (12/4, 23.30) με το ντέρμπι της Σαν Λορέντσο με την Μπόκα Τζούνιορς που θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr όπως βεβαίως κι όλα τα σημαντικά ματς της αργεντίνικης λίγκας.

Η αυλαία άνοιξε με την αναμέτρηση της Μπαράκας Σεντράλ με την Πλατένσε. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Καπράρο κι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Παράλληλα σταμάτησαν ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων της Πλατένσε.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς διέλυσε με 5-1 την Ουνιόν Σάντα Φε η οποία παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία. Ο Άβαλος άνοιξε το σκορ στο 21', πέτυχε το 2-0 στο 30' και έφτασε στο χατ-τρικ στο 53' για το 4-0. Είχε μεσολαβήσει το γκολ του Μακ Άλιστερ στο 40' για το 3-0, ενώ στο 78' ο Φ. Γκονζάλες έγραψε το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1 στο 83' με τον Τ. Γκονζάλες.

Σαρωτική ήταν και η Ντεφένσα Χουστίσια στην έδρα της Μπάνφιλντ, όπου κυριάρχησε με 3-0. Ο Σολάρι στο 12' , ο Καρνδόνα στο 54' και ο Μιριτέγιο στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την Ντεφένσα που ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Έπειτα από δύο σερί ήττες η Ινστιτούτο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Βέλεζ Σάρσφιλντ. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μπότσι στο 33'.

Δίχως νικητή έληξε το ματς της Σεντράλ Κόρδομπα με τη Λανούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τόρες στο 24' αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 58' με τον Ντίας.

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώραΑργεντινή