Πρωτάθλημα Αργεντινής: Έβδομη σερί νίκη της Ρίβερ Πλέιτ - Πέρασε απ' την έδρα της Νιουελς με γκολ στο 95'

Newsroom

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ρίβερ Πλέιτ στον δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional. Οι Millionarios πέρασαν νικηφόρα απ' τη σκληρή έδρα της Νιούελς Ολντ Μπόις με δραματικό τρόπο καθώς πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 90+5' με τον Σολάρι. Ήταν η έβδομη σερί νίκη της Ρίβερ στο πρωτάθλημα, που μετά από 12 αγωνιστικές την έφερε στο +6 απ' τη Σαν Λορέντσο που γκέλαρε στην Κόρδομπα.

Οι Santos κόλλησαν στο 0-0 με την Ταγιέρες κι έχασαν έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 80' αλλά ο Σάντος νικήθηκε απ' τον Μπατάγια σε εκτέλεση πέναλτι. Η Ταγιέρες διατήρησε τη διαφορά στο -3 απ' τη Σαν Λορέντσο.

Ισόπαλο (1-1) έληξε και το σπουδαίο ντέρμπι της Ιντεπεντιέντε με τη Ράσινγκ Κλουμπ. Η μάχη της Αβεγιανέδα στο ασφυκτικά γεμάτο Libertadores de America άρχισε με γκολ των γηπεδούχων στο 19' ωραίο μακρινό σουτ του Καουτερούτσιο. Ωστόσο η Ράσινγκ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόχας στο 38'.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ουνιόν Σάντα Φε με την Τίγκρε (0-0), όπως και το παιχνίδι της Βέλες Σάρσφιλντ με την Μπαράκας Σεντράλ (0-0).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρίβερ Πλέιτειδήσεις τώραπρωτάθλημα ΑργεντινήςΑργεντινή